Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma. Tohle je blog, a hlavně názor, kterého je třeba si vážit a ocenit ho. Děkuji Vám za to, co jste napsal. Pokud se najde mezi Romy opravdu více takových, co smýšlejí stejně jako Vy, tak spousta věcí není beznadějných. R^

1 0
možnosti

Palec nahoru, pane Radku :) Samozřejmě máte karmu.R^

1 0
možnosti
Foto

I ode me karma, kez by Vas takovych bylo vic.R^

1 0
možnosti
Foto

Jen houšť a větší kapky! R^

2 0
možnosti
MM

R^KARMAR^. Konečně blog, kde si nikdo nestěžuje a nekritizuje. Prostě pozitivní blog, jakých je málo. Blog, který ukazuje jednu z cest. Pane Horvathe, díky za ten blog i za to, co děláte. I tak se možná v diskusi najdou kritici, kteří místo toho, aby udělali to samé co Vy, budou hledat na blogu mouchy. Z těch si ale nic nedělejte.

6 0
možnosti
Foto

R^. Říkám si, kolik kolegů blogerů bude na Váš článek reagovat ... hlavně těch, kteří melou pořád to samé o VÁS a o NÁS. Karma.

3 1
možnosti
LN

..podle sebe soudíte jiné...???

2 1
možnosti
LN

..pane radku....ještě v době kdy jsem tady působil na blogu...vás znám jak férového člověka.....a doufám že vaše iniciativa úplně nezapadne....R^

5 0
možnosti
ZD

milý pane respondente....Vaše úmysly jsou šlechetné...ale ten zbytek úsměvný...Romové trpící nedostatkem....z těch sociálních dávek...co ždímáte stát....by si bílí žili ....někteří....jako králové...ale měl jste napsat nerabujte....přidejte ruku k dílu třeba na úklidu na silnicích atd...to se raději budou válet na ubytovnách a až odpadne voda ze sociálky....hurá na ni...věřím....že patříte mezi to mizivé procento slušných....ale prosím....při vší úctě....nedělejte si z lidí pr....ču....hezký den všem ZD:-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik