Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Tak mi připomíná , jak včera celá sSnídaně  uklízela a přitom si dělala reklamu . Je od Vás chválihodné , že jste pomohl, at penězi nebo materiálně  ale kdyby tady každý kdo nějak pomohl ,napsal blog nebudem číst rok nic jinýho..Jen nevím jestli někdo případně dovolí romům , aby mu pomáhali s úklidem .Spíš si je každý , bude snažit držet dál od baráku. Nezlobte se na mne ale taková je u nás situace, já osobně bych to tak udělal.

7 1
možnosti
Foto

Je vidět, že v té situaci nejste. Informací o tom, jak " bílí " okradli lidi poškozené povodněmi bylo také dost. A raději si přečtu takovýto blog, než plácání o tom, jak jsou Romové strašní.

3 6
možnosti
MP

Palec nahoru že jdete osobně příkladem, viz fotky  Byl bych rád, kdyby se Vám Vaše výzva opravdu povedla. Obávám se však, že bude mít ohlas pramalý neb Romové ve velké většině pokládají bílé gadže za rasisty a podlidi. A že počet rabujících romů přesáhne počet Cigánů pomáhajících a projevujících solidaritu.   více v mém článku http://prasek.blog.idnes.cz/c/158480/Maturita-u-ktere-Romove-a-nejen-oni-propadli.html který tu už dva roky visí..

5 0
možnosti
MP

Bohužel skutečnost jistě bude právě opačná. Místo pomoci budou tato obydlí vykrádat.

5 4
možnosti
MD

Mozna jste to myslel dobre, ale ta realizace je hodne kulhava kobyla. Mozna jste mel kontaktovat ty, kterych se tyka prostrednictvim jineho soukromnejsiho kanalu a na zaver cele akce uvest drobnou skromnou zminku. Takto je to osobni dobrocinnost vylepena na dalnicni billboard, ocekavajici, jak pred nim budou auta dojate zastavovat.

3 2
možnosti

Sice to trochu působí, jako když se vytahuje, ale patrně se snaží o pozitivní příklad pro ostatní Romy... a to je přesně to, co prospěje nám všem.

6 0
možnosti
Foto

K27a98r59e20l 32R98a87d97a

8. 6. 2013 16:19

Sice moc lidí v úspěšnost Vaší výzvy neuvěří, ale pokud se najde alespoň pár rómů, kteří Vás poslechnou, je to dobrý začátek. Rozhodně lepší než neustálý pokřik o diskriminaci.

12 0
možnosti
TH

T58o72m24á76š 32H60a43a77s

8. 6. 2013 16:15

Dobrej blog, ať si říká kdo chce co chce... A Vy jste dobrej chlap.R^[>-]

8 0
možnosti
MP

To myslíte opravdu vážně? Nevím, jestli jde o humornou povídku, pohádku nebo  sience fiction. Doufám, že se ozve pan Banga, který nedávno napsal několik blogů o čestných, poctivých a pracovitých cikánech.

5 3
možnosti
BM

Výborný nápad. Prosil bych autora o zveřejnění reakce Romů na tuto výzvu.... V kladných příkladech by mohla být jedinečná příležitost k přehodnocení postojů vůči této skupině.V

7 0
možnosti
Foto

Přijde mi to stejné, jako kdybych napsal blog, ve kterém bych bílé politiky vyzýval k poctivosti;-). Nezneužívejte svého postavení, neberte úplatky, nepředražujte státní zakázky, nepřihrávejte dotace svým přátelíčkům. Uvědomte si, že jste jedněmi z nás, Čechů, Moravanů a Slezanů a jak se budete chovat, tak vás budeme milovat nebo nenávidět.:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik