Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozůstatek Joachima Eichmanna

29. 1. 2011 14:56
Pane Horváthe,

je správné, že nenosíte barevné (modré, rudé, zelené...") brýle a hledíte na svět tak, jak píšete. Kdyby byl každý Rom takový cikán jako Vy, nebyli by Romové tam kde jsou a Evropa by nemusela bojovat s rasismem.

KarmaR^

0 0
možnosti

Levicový populista XVIII.

28. 12. 2010 13:04
Vice takovych lidi jako jste vy

a zadne problemy by neexistovaly. Karma... R^

0 0
možnosti

j.Havránek

28. 12. 2010 11:42
Všechna čest

Podívat se pravdě do tváře, bez hysterie, racionálně každý nedokáže.

0 0
možnosti

seetal

28. 12. 2010 11:12
Odpovedi 2

Uz to slysim... ty blbe to prece v CR neplati nikdo. Ale to neni pravda, dane platite ze svych prijmu a jestlize vietkong nezaplati za 20 let stankareni ani korunu, doplacite na to zase vy, potom nemuzete brecet jak prostituky, ze lekari chteji utect napr.. Takze  viet. vas okrada stejne jako cikan. Nebo vy si myslite, ze oni jsou hodni a usmevavi? Ne maji cechy za totalni zdegenerovane oligofreniky uz jen vymluva nelozumim ceski, ten stanek neny muj, ja plodavac. Pi-o uz jen to je na ranu obuskem pres rypak, v nemecku (nevim jak se tam dostali, asi zase ty jejich fiktivni snatky) se s nima nikdo nebavi, mluvi nemecky do 6 mesicu a plati vse jak maji vcetne pokut. A odkud na to berou? Maji prece nesetreno z CR. S pozdravem a pranim krasneho dne .

0 0
možnosti

seetal

28. 12. 2010 13:58
Upravene Odpovedi

 A k viet. komunite uz tu bylo napsano hodne oslavujicich zvratku a taky jste prolili litry

ejakulatu nad nema, coz nechapu. Tato komunita zde byla zavlecena stejne

jako mandelinka bramborova. A vzdelanost jejich deti je jen logickou reakci na pristehovaleckou politiku. Nebo vam se libi kupovat obleceni z

nedohledatelnych materialu a barev, kozenkove boty, heroin, elektroniku,

marihuanu, potraviny (nevim jestli to jsou jeste potraviny, ale ja umelohmotny bordel prosly zarukou nejim) a to vsechno za nemale penize. Vy si tech penez nevazite?  Chcete stale platit za nekvalitni a mnohdy zdravi zavadne veci? A ze neplati dane?

0 0
možnosti

jekkal

28. 12. 2010 10:16
Popsaná

skutečnost má kořeny v minulosti,....... Život Cikánů měl menší cenu než život divoké zvěře. Pořádaly se na ně štvanice, byli houfně pobíjeni, ženy mrzačeny nejčastěji uřezáním uší, muži věšeni. Byl to krutý středověk, ale jak potom posuzovat krutosti dvacátého století. Legálně zůstalo trpěno několik cikánských rodin pouze na panství Kouniců a Lichtenštejnů na jižní Moravě.

Zmírnění pronásledování a konec zabíjení Cikánů přináší až osvícenství za vlády Marie Terezie a Josefa II. Stát začíná uplatňovat snahy o asimilaci, o splynutí Cikánů s ostatním obyvatelstvem. Císař Josef II. se pokoušel delší dobu o usídlení Cikánů také na několika místech jižní Moravy................. a tohle má velký podíl na tom, že značná část Rómů má v podvědomí, že důležitý je dnešek, protože nevěděli, jestli se zítřka dožijí

0 0
možnosti

seetal

28. 12. 2010 11:36
Re: Popsaná

Ano takova je minulost, stejne jako zide v cele evrope byli po staleti vrazdeni vcetne Karlem IV. a hodnota zida se zvysovala pridanim zlata na vahu. Ano stejne jako cesi nemeli hodnotu pro rudoarmejce a i kdyz Svejk zvola na Belehrad, tak si nemohu odpusit pripominku, ze jedinny narod jenz zmobilizoval sve vojenske sily a chtel cechum za cenu nejvyssi pomoci v dobach nejtezsich, byli jugoslavci.

0 0
možnosti

qwenda

28. 12. 2010 8:37
Hmmmmm,

a co má jako bejt? Vietnamec se asimiluje a maká, potomek Inda si žije stejně jako před 300 lety.  Místo kurníků dnes vykrádá auta, místo naboso dnes chodí v botách. Spíš by jste měl, autore, jít šířit osvětu mezi své. A cestou se zastavte v tiskárně a vynadejte jim, že vám tam nasekali v textu asi 20 chyb.

0 0
možnosti

seetal

28. 12. 2010 10:23
Re: Hmmmmm,

***Vietnamec se asimiluje a maká***;-D dejte mi prosim kontakt na Vaseho dealera drog, to musi byt panecku material a nebo vy jste oligofrenik!

0 0
možnosti

qwenda

28. 12. 2010 8:24
Hmmmm,

0 0
možnosti

Jst1951

28. 12. 2010 6:31
Konečně

první rozumný cikán. Bývám označován jako rasista,ale pokud bude takto uvažovat více cikánů, tak se konečně jednou stanou také platnou součástí naší země a pojem rasismus a xenofobie vůči tomuto etniku zcela vymizí. Bravo!!

0 0
možnosti

seetal

27. 12. 2010 21:06
Pane Horvat

Vzhledem k tomu, ze mame par chromozomu spolecnych Vas prosim radeji ani nepiste, uz melete stejne nesmysly jako 80% standartnich cechu, komu se chcete zalibit? Vysvetleni mych myslenkovych pochodu najdete v diskusi k tomuto clanku.

0 0
možnosti

seetal

27. 12. 2010 20:58
Odstupem casu II

V techto 2 a dalsich evropskych zemich (ch, a, nl) uz nema ani puvodni obyvatelstvo praci. Neni to snad parazitovani na historickych hodnach, predcich danych zemi a socialnim systemu? Dale ta ceska zavist presahujici hranice dotvari schvalne vytvorenou napjatou atmosferu. Mily cesi nejste chudi diky cikanum, ale diky cechum. To, ze vas zide prodali po listopadu nemecku zde pochopi asi malo kdo. Vase bida je cilene programovana, ale pri omezenosti skoro celeho naroda je hlavni cinitel cikan. No jasne musi se prece najit vinnik, hodime to na pricmoudle. Oni jsou hloupi a zaostali, tudiz se nemuzou branit jenze to do budoucna (jaka budoucnost?) nic neprinese. I kdyby se zastavily socialky cigosum, kam pujdou znami znamych pracujici na uradech, zabyvajici se cikany pracovat? Najdou se nova mista? Nevim, ale stale je budete platit  (uredniky) vy. A troufam si tvrdit, ze na jednoho urednika pripadaji 2-3 cikani. Cikani nejsou neresitelny problem, ale proc by to nekdo resil, kdyz z toho zije!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS