Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fai Rodis

8. 5. 2010 16:23
No, to je typicke.

" Kdyz byl v Kanade nedostatek uklizecek tak se vydalo narizeni, ze

statni urednici nesmi mit v kancelarich odpadkove kose a musi svinstvo

sami nosit do kontejneru. Dnes si to opatreni kazdy pochvaluje."

Jen se ptam, zda si ti urednici v pracovni dobe taky museji vytirat kancelare, nebo  jak? A zda je ekonomictejsi, kdyz si je budou vytirat sami misto prace, na kterou byli prijati?

Jinak Kanada nam zrovna nemusi byt vzorem. Kdyz se tam muze stat takova vec, ze filipinsky imigrant-skolak, ktery byl ve skolni jidelne presazen k samostatnemu stolu, protoze se cpal za hlasiteho srkani a mlaskani vidlickou a lzici, zaluje stat za dusevni ujmu, protoze tento zpusob stolovani patri k jeho kulturni identite a vyrok "jis jak cune" ho dusevne tezce poznamenal?

0 0
možnosti

x.hanina

7. 5. 2010 9:06
Taky je miluji

Taky je miluji, ty diskuze pod články - tedy stejně jako Vy - jen ty moudré... Ta Vámi citovaná taková byla a přeji Vám i sobě a všem, kteří je berou jen jako prostředek k obohacení vlastních názorů a ne jako prostředek k agresi a vulgaritě, abych takových a podobných bylo ke čtení co nejvíc.

A pokud jde o probírané téma - cesta trnitá, dlouhá a křivolaká - ale věřím, že jednou k cíli dojde. Zejména bude-li víc takových Romů jako Vy. R^

0 0
možnosti

kamilhoudek.blog.idnes.cz

6. 5. 2010 20:53
Zajímavý blok,

narazil jsem na něj až nyní a velmi se mi líbí. Zajímalo by mě, jak se Vám osvědčilo, dát si do profilu tel. číslo. Volají Vám lidé hodně, či chodí pouze smsky? Jinak karmice jako jitrnice a R^

0 0
možnosti

Drahomir Radek Horvath (D.H.R)

6. 5. 2010 21:00
Re: Zajímavý blok,

 Pár volání již proběhlo, ale většinou jsou to lidé, kteří mají vizi nějaké spolupráce, nebo je zajímá můj chatrný:-) náhled na věc. Nejvíc, ale funguje email, tam jsem kontaktován nejčastěji.

0 0
možnosti

dino_na_idnes

6. 5. 2010 20:53
Optimista?

Obávám se, že jste přílišný optimista. Těch slušných inteligentních lidí je v každé skupině spíše méně, proti této jedné diskusi by se dalo vytáhnout deset jiných... Nebo spíše nedalo, takové diskuse jsou velice rychle smazány.

A v souvislosti s tím je třeba si uvědomit, že veřejné mínění je mínění většiny, tedy těch, kteří Vámi popsaným způsobem spíše nediskutují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik