Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ED

blogatorkaa

6. 4. 2010 16:13
fandím

R^[>-]

0 0
možnosti
JEBM

Joachim Eichmann bude mluvit!

5. 4. 2010 23:06
Pane Horváth...

...já Vám držím palce! Ale uvědomte si,že šlapete mnoha lidem na "kuří oka", nebo-li "poturčenec horší jak turek". Vaší práci,myšlence i osvětě stojí v cestě mnoho etno-businessmanů,kteří Vám budou házet klacky pod nohy jen proto,protože v lidech jako jste Vy začíná konec problému,mohu-li to tak říci.

Ocitl jste se na hranici dvou světů,o ani v jednom nejste vítán. Já Vám však držím palce a doufám,že všechny ty "klacky" přeskočíte.

Máte můj obdiv.

"Ale já znám jednoho slušnýho..." pro mne není jen fráze! Jednoho znám...R^

0 0
možnosti
H

Honza423

5. 4. 2010 20:56
Děkuji

Chlape. Doufám že máte alespoň 5 dětí a vychováváte je ve stejném duchu v jakém píšete zde na blogu. Mít po republice v každém městečku alespoň 2 takové jako Vy, věřím tomu že problémů s romy je polovina. Přeji mnoho štěstí ve Vašem boji a přeji si aby takových jako jste Vy bylo vidět a slyšet víc, neb slušných cikánů znám povícero, ale nikdo z nich se neprezentuje veřejně - spíš si jedou vlastní cestou a s ostatními romy nechtějí mít nic společného.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

4. 4. 2010 17:06
Vyloučení etnických menšin

před 10lety,kdy moje dcera studovala VŠ speciální pedagogiku,si jako téma diplomové práce zvolila romskou problematiku.Pomáhala jsem ji shánět materiály o historii Romů,hledaly jsme spolu informace ze zahraničí,studovaly literaturu.Také jsem pomáhala s malým výzkumem,který byl součástí této práce.Jedním z poznatků,ke kterému jsme došly bylo,že se tady dělá jedna chyba.Nikdo se dosud nezeptal samotných Romů co si přejí a jak tady chtějí žít.Stále se koumá kolik financí je potřeba na tzv.podporu jejich integrace.Tato práce byla ohodnocena jako výborná a takto ji také obhájila.Následně je uložena v knihovně Univerzity.Uplynulo 10 let a s údivem hledím,jak je to stále stejné.Zase nové "projekty",zase noví "vládní experti",dokonce speciální ministr.Jen barák,co tady Romové obývají je ještě schátralejší a přeplněnější.A víte co je největší legrace?V materiálech,které se teď objevují v mediích poznávám celé pasáže z diplomové práce mojí dcery.Kdopak asi za to dostává zaplaceno?

0 0
možnosti
DRH(

Drahomir Radek Horvath (D.H.R)

4. 4. 2010 23:19
Re: Vyloučení etnických menšin

horvy00@seznam.cz

Rád bych aby jste mi napsala email a trochu podrobněji rozebrala zmíněnou diplomovou práci.

0 0
možnosti
E

EWCZ+

4. 4. 2010 14:28
No i kdyz...

to pojeti romske historie ve smyslu "vcera na ceste z Indie, dnes na ceste do Kanady" je ale celkem pravdive, ne? Akorat, ze ten vcerejsek byl trochu delsi.

Romove jsou prece jakoby porad na ceste odnekud nekam, bez potreby neco investovat do sveho okoli, a ti, kdo jsou usedli, jsou  z definice nepratele, z kterych je ovsem eticky prijatelne zit pomoci lsti a kradeze. V soucasne dobe take pomoci socialnich davek...

0 0
možnosti
PL

pfox

4. 4. 2010 12:43
Držím palce

Držím Vám palce a přeji mnoho sil do další práce. Podle reakcí některých romů na romea.cz na Váš článek to určitě nebudete mít lehké.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

4. 4. 2010 12:32
.

R^R^R^

0 0
možnosti
MC

sualk

4. 4. 2010 12:31
Vážený pane Horvathe,

děkuji Vám za všechny občany naší země, že se najdou i rozumní Romové, kteří svými schopnostmi přesahují mnohé většinové kádry, kteří zabředli do obhajoby menšin. Bohužel mnozí Romští profesionálové jsou společně s různými politickými odpadlíky majority neseni na soudružsko-socialistické vlně tsunami.R^Vám karmaR^

0 0
možnosti
O

Obludni_K

4. 4. 2010 12:12
Karma

a držím Vám palce.

0 0
možnosti
V

VyMeTaky.2

4. 4. 2010 9:35
Je vám doufám jasný,

že jste si to pos_al u Kmeťa? Ten vám to nezapomene stejně jako Bangovi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik