Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

I ty....Gaidžine?

Přečetl jsem si blog českojaponského míšence na serveru iDnes cz. s názvem Buďme politicky nekorektní ! a žasl nad megakarmou a nad tím, že tento výplod choré mysli válcuje všechny žebříčky inkriminovaného serveru. V diskuzi pod článkem je 600 příspěvků a valná většina se s názorem pisatele ztotožňuje. Vyberu teda nějakou tu perlu z tohoto článku a budu reagovat

Tomio Okamura:

„V téhle souvislosti mám ještě jednu připomínku. O Dělnické straně píšeme, že je extrémistická, ale čím doopravdy? V čem je například extrémní názor, že Cikáni by si měli založit vlastní stát a že Česká republika by měla podpořit jejich vystěhovalectví“

 

Romové nejsou v této zemi imigranti, kteří si to za ostnatým drátem v Červeném újezdu odkroutili a pak se nezačlenili do společnosti s obdobou zelené karty v kapse. Romové jsou právoplatní občané ČR s pasem, občanským průkazem, rodným listem atd. Občana ČR nelze deportovat do jiného státu, ani ho vyhostit. :-) takže na Indickou anabázi prosím zapomeňte.

Jestli mají někteří jedinci potřebu zakládat Romastán tak je to jejich věc a na Antarktidě, nebo nějakém ostrůvku v Barensově moři by to snad i šlo. Můj případ to není. Já se tu narodil stejně jako moji rodiče a prarodiče a tak veškeré Okamurovi výroky v tomto slova smyslu vnímám jako scestné a proti Ústavní. Jsem občan ČR a tak se cítím být velice dotčen tím, že někdo jako pan Okamura hovoří na mou adresu o vystěhování.....

 

Takhle se nepíše konstruktivně kritický blog. Takhle se dělá tendenční a velice nebezpečné ovlivňování veřejného mínění.

 

Tomio Okamura:

„Mám na mysli rodinu plnohodnotnou - tedy rodinu s dětmi a s tátou a mámou. Ne proto, že jsem křesťan, ale prostě proto, že jinak tady za pár let nebudeme. Dvě lesbičky ani dva homosexuálové prostě z tohoto pohledu plnohodnotná rodina nejsou a být nemohou. Homosexuální pár bohužel děti nezplodí, ale důchod bude potřebovat taky. Proti homosexuálům v zásadě nic nemám, v médiích jich pracuje mnoho a mám mezi nimi přátele.  Ale rodina v tom pravém slova smyslu, to je táta máma, babička a dědeček, strejda a teta.  Dvě holky s dítětem mohou být fajn rodina, ale tátu prckovi nenahradí. Dá se žít s jednou rukou, ale netvrďte mi proboha, že vám druhá nebude chybět.“

No, od člověka, který se sám rozvedl s manželkou se kterou má děti to zní velice úsměvně. Navíc homosexuální páry mohou adoptovat děti a tím pádem ulehčit státu a dát těm dětem mnohem kvalitnější a pozornější péči, než kterou nabízí dětský domov. Jenže to nepochybně není pro pana Okamuru extra podstatné, když píše: Dvě holky s dítětem mohou být fajn rodina, ale tátu prckovi nenahradí.

Nechci křivdit všem čtenářů blogu pana Okamury a tak v rámci objektivity kopíruji dva komentáře, které si zaslouží pozornost:

 

XY:

„Pokud panu Okamurovi nestálo vlastní dítě za to, aby udržel manželství a synovi přítomnost obou rodičů, jeho argument o homosexuálních rodičích padá na ne úrodnou půdu. Je to otázka priorit, takže selhal a nepřísluší mu kritika jiných manželství,  včetně homosexuálních.

Celý příspěvek je populistický,   rasistický a neinteligentně napsaný. Romové se tu narodili, nemají kam jít, nemají svoji zemi. Toto je jejich země a jakým způsobem se asimilují, záleží na nás všech. Tedy méně dělnických stran, zato více příležitostí pro

právě tyto spoluobčany.“

YX:

„Pan Okamura klame tělem. Tváří se velmi kultivovaně, přitom obsah článku je stejně rasisticky hloupý jako svého času Sládkovy projevy. A nepomůže ani "chytré" přirovnání Romů k Židům, pokud jde o vlastní stát. Do úvahy se totiž vloudila chybička - Romové o vlastní stát neusilují ani náhodou. Věta "Cikáni by si měli založit vlastní stát" je pak nenápadnou výzvou k vystěhování nepohodlné rasy do stanoveného území bez možnosti návratu - a to už připomíná úplně jinou kapitolu osudu židovského národa. Ty plamenné výzvy, co Cikáni MUSÍ jsou fajn - akorát, že oni nemusí. Bohužel pak logicky následuje druhá část úvahy, se kterou se již rasisté nechlubí - když to neudělají dobrovolně, tak je k tomu donutíme. Nicméně klobouk dolů za eleganci, s jakou je rasismus prezentován jako "politicky nekorektní úvaha". Legrační je druhá půlka - sám Okamura se asi lekl své "politické nekorektnosti" a přilepil téma "muži jsou diskriminovanou menšinou", která nijak nesouvisí, není ani nekorektní, jen směšná.“

 

Pan Tomio Okamura nepochybně ve slabé chvilce zavzpomínal na císaře Hirohita a jeho fašoidní mentalitu. Napříště, až se bude pan expert na cestovní ruch chvíli cítit být japoncem tak nechť prostuduje trochu filozofii BUŠIDO a její základní cnosti. Tímto blogem se jen a pouze pasoval do pozice Gaidžina a nikoliv potomka střídmých a pokorných Samurajů. Získal jste mnoho příznivců a nohsledů, ale jako muž jste ztratil tvář, ale taková hanba Vám zřejmě vrásky nedělá. Koukám na Katanu, která je na dosah ruky a zjišťuji, že Váš blog ve mně nevyvolal hněv, ale lítost nad Vaším pokrytectvím a populizmem.

Autor: Drahomír Radek Horváth | pátek 18.2.2011 18:40 | karma článku: 23,65 | přečteno: 2501x
  • Další články autora

Drahomír Radek Horváth

Nevím jak se k tomu postavit

Nejsem paranoik, nepaušalizuji, lidi posuzuji podle kvality charakteru a nikoliv podle barvy kůže, toleruji jiné názory, jiná náboženství, jiné sexuální orientace, atd.

21.7.2015 v 7:26 | Karma: 25,03 | Přečteno: 874x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romové jsou zlatý důl

V první řadě bych nerad, aby vznikl dojem, že Romové obecně jsou sociálně vyčlenění a že jejich/naše integrace do společnosti se týká celé jedné národnostní menšiny občanů ČR. Mnozí z nás jsou integrováni do společnosti.

11.7.2015 v 11:04 | Karma: 34,07 | Přečteno: 1883x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Ruce pryč od Děčína, pseudoaktivisté

Takže jsem si otevřel na internetu Deník Referendum s vidinou načerpání objektivních informací v té záplavě on-line bulváru to byl doposud můj elixír vyváženosti a pravdivosti. Celkem natěšený jsem se začetl do komentáře slečny Čonkové (Sousedské vztahy ohrožené nenávistí: Ty černá hubo, co tady děláš?), který pojednává o drsné reakci majitele pozemku v Děčíně, po té, co mu do zahrady „přepadl“ sedmiletý chlapec. Autorka sama píše, že poskládala vedle sebe výpovědi, aniž by je hodnotila. Myslí navíc, že právě tak získáme obrázek.

11.7.2014 v 21:26 | Karma: 13,52 | Přečteno: 951x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romové, ukažte laskavost a solidaritu!

My Romové jsme právoplatní občané České republiky a jako tací, krom práv a povinností z toho vyplývajících, máme také (nebo bychom měli mít), jisté soucítění se všemi spoluobčany tohoto státu, kteří právě v těchto dnech zažívají nejhorší životní období. Tisíce lidí v této zemi bylo ohroženo na zdraví a majetku a spousta z nich přišla v důsledku živelné katastrofy o veškerý majetek, nebo o jeho velkou část. Tito lidé jsou nyní odkázáni na pomoc svého okolí a na míře solidarity všech lidí bez rozdílu etnicity, kteří mají srdce na správném místě. Romové, prosím vás ukažte všem, že jste to právě vy, kdo má srdce a dovede pomoci v nouzi.

8.6.2013 v 12:19 | Karma: 36,56 | Přečteno: 5376x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

My a oni

Facebook je plný svinstva to je známá věc. Je však s podivem, že nechutnosti se tam dělí na ty, které jsou přijatelné, vtipné a humorně parodující a na ty ostatní. Jádro pudla však vězí v tom, že pokud se to přímo netýká mé osoby tak je mi to vuřt a jestli se to trefí do nějaké skupiny vůči které, mám nějakou zjevnou, nebo latentní zášť, vůči které cítím nevraživost, tak se tomu směji a sdílím na svou stránku jak smyslu zbavený. Urážky a hanlivé texty dostaly svůj etnický kabátek a tím pádem také řadu obhájců.

17.4.2013 v 20:08 | Karma: 15,89 | Přečteno: 856x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik