Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Public enemy

Kdo je pro Romy Veřejný nepřítel číslo 1? Je to DSSS v čele s T.Vandasem(jak se mi snaží spousta lidí vsugerovat)? Jsou to snad etnobyznysmeni, kteří absolvovali antropologii v Plzni, nebo nedostudovali sociologii v Ústí? Jsou to profesionální Romové ve skvěle padnoucích oblecích s velice inteligentními manželkami po boku? Jsou to staří ROIkaři, jejichž názory se již nemění a proto se do moderní podoby nemohou etablovat? Je to bezzubá Agentura, bez které se subjekty na lokální úrovni prý nikdy nedohodnou? Je to Rada Vlády jejíž rady si však nikdo moc nebere k srdci?

Vandas je mi ukradený. Nejsem vyhraněn vůči této straně které předsedá. Nemiluji tuto stranu, ale také nemohu říct, že bych ji nenáviděl. Jsou mi prostě vuřt. Jediné co na jejich adresu mohu říct je ta skutečnost, že jsem pro absolutní svobodu projevu tak jak je tomu ve Spojených státech. Pouze tam je možné, aby jeden den na schodech do budovy kongresu řečnil spolek Arijské národy a vyjadřoval svůj názor verbálně, ale i symbolicky. Každou větu zakončí řečník provolání sloganu „ White power“ a okolostojící policista tomu nevěnuje pozornost, jediné co sleduje je veřejný pořádek, výtržnosti atd. Druhý den na tom samém místě řečník spolku Nových černých panterů každou větu zakončí provoláním hesla „ Blacl power“ a ten samý policajt co tam stál včera se chová stejně. To je svoboda projevu ve své ryzí podobě.

 

V ČR se vládnoucí Establishment nepochybně inspiroval filmem Vrtěti psem a odvedl pozornost od podstatného k monstr procesu s Dělnickou stranou. Cíle bylo dosaženo a romská komunita od degeše po intelektuála tleskala a provolávala hurá. Transformace rozpuštěné DS byla otázkou snad jen hodin a DSSS byla na světě, ale jednoduchý člověk byl spokojený z dílčího „úspěchu“, který vůbec nic neznamenal. Od čeho však měla být odvedena pozornost? To je otázka za všechny prachy a jelikož nejsem tak movitý, abych si mohl dovolit soudní dohry s potencionálními ukřivděnci tak to nechám na čtenářích. Prequel nechť je vám inspirací.

 

Tohle byl svérázný úvod ke zlatému hřebu programu. Po zralé úvaze a několika konzultacích( všichni mě odrazovali od mého záměru) jsem se totiž rozhodl vyzpovídat toho nejkontroverznějšího ze všech samotného předsedu DSSS Tomáše Vandase :

 

1) Absolutní většina těch se kterými jsem konsultoval svůj úmysl udělat s Vámi rozhovor mě od toho odrazovala. Prý jste tak chytrý, až jste vychytralý a vše jste schopen využít ve svůj prospěch. Čím to je, že máte takovou pověst?

Tak nevím, jestli je takové konstatování pochvala či ne. Ale vážně. Řekl bych, že moje pověst má dvě roviny. První je ta mediální, utvářena provládními pisálky a zkorumpovanými představiteli současného režimu, kteří mě líčí jako extremistu, rasistu či dokonce nacistu, a ta druhá je stranická, která je pro mě důležitá v tom smyslu, aby moji nebližší spolupracovníci věděli, že si vážím jejich práce, obětavosti a oddanosti naší věci.

2) Přečetl jsem si kandidátku do komunálních voleb důkladně a zarazil mě člověk z DSSS usilující prosadit se v obci Neštěmice, kde leží lokality jako Matiční ul., Nový Svět atd. Kdyby náhodou uspěl, jak by řešil svízelnou situaci v těchto místech? Nastal by čas na radikální změny v postupu radnice směrem k Romům žijících v tomto obvodu?

Nevím, jakého člověka máte na mysli. Zastupitelé naší strany budou ve všech městech a obcích, kde dostanou důvěru voličů, tedy i v Neštěmicích, prosazovat návrhy řešení v souladu s naším programem a přesvědčením. Je to však také otázka politického rozložení jednotlivých radnic.

 

3) Je DSSS neonacistickou stranou? Pokud ne, jak dokážete odlišit jednotlivé členy, zda nepodporují ideologie (neo)nacismu a jaké máte vnitřní kontrolní mechanismy?

Na tuto nesmyslnou otázku snad nemá ani cenu odpovídat. Přečtěte si pořádně naší Programovou listinu, kde je jednoznačné odsouzení totalitních ideologií komunismu a nacismu. A každý zájemce o členství zároveň tuto listinu schvaluje svým podpisem.  Víc snad k tomu není třeba dodávat.

 

4) Připustíte, že je v zemi i (větší) část spořádaných Romů, pracujících, studujících či řádně vychovávajících své děti, o kterých se ovšem - celkem logicky - nepíše a nenatáčejí reportáže? Jak jste schopni odlišit je od těch tzv. nepřizpůsobivých? Mají také oni právo na důstojný a nerušený život, nebo mají u vás smůlu jen kvůli své barvě pleti?

Mě velmi překvapuje, kolik novinářů a tzv. intelektuálů či obránců lidských práv má potřebu rozlišovat lidi podle barvy pleti. Já tak nečiním a několikrát jsem to zdůraznil ve svých vystoupeních. Pro mě je důležité, zda ten či onen člověk dodržuje zákony této země, chová se v souladu s mravními předpisy a společenským soužitím. A pokud ano, má mít zaručena všechna práva demokratické společnosti.

 

5) Jste chytrý člověk, který pochopil, že vládnoucímu establishmentu - bez ohledu na stranickost - jde o zachování své politické a ekonomické moci a mj. multikulturní politika slouží jen k rozdělení společnosti a odvedení pozornosti od hlavních témat (korupce, rozkrádání, tunelování, klientilismu, růstu chudoby atd.) a tzv. romská problematika ho vůbec nezajímá. Není od vás podlé, že vrháte hlavní pozornost proti těm nejslabším, nejchudším a na společenském žebříčku nejníže postaveným lidem? Nejste naopak stranou, která je chráněna v zájmu těch mocných?

Že jde současnému režimu o zachování moci na věčné časy a že se snaží odvádět pozornost od opravdových problémů dnešní doby, o tom nemůže být ani pochyb. Multikulturalismus já osobně považuji za zhoubný nádor, který zde úspěšně bují právě díky polistopadovému režimu.

Musím odmítnout, že bychom se chovali podle a snad ubližovali lidem, kteří jsou chudí a bezmocní. Naopak. Naší politikou pomáháme problémy řešit, neboť vytváříme tlak na odpovědné politiky a činitele, kteří opojeni mocí se vzdálili realitě běžného života.

A kdybychom byli chráněnou stranou, jak uvádíte, těžko by mohlo dojít k rozpuštění Dělnické strany, nedocházelo by k trestnímu stíhání a odsuzování mé osoby a mých spolupracovníků za politické projevy, nebyli bychom šikanování policejními složkami k podávání vysvětlení na nesmyslné podněty typu, proč jste uspořádali tiskovou konferenci atd.

 

6) Proč nepovažujete za součást kultury České republiky i svébytnou kulturu romskou, kterou vytvářejí občané ČR s platným pasem a občanským průkazem stejným jako máte Vy ?

Jak jste přišel k tomuto názoru? Vyčetl jste snad někde v našich programových dokumentech, že bychom odepírali menšinám právo na jejich kulturu? To je absurdní tvrzení, které nemá žádné opodstatnění.

 

7) Proč a z jakého důvodu kastujete občany stejné země, hovořící stejným jazykem a to pouze dle barvy pleti?  Preferujete snad historický indický kastovní systém?

Opět stejné jako u předchozí otázky. Nikoho nekastujeme ani nerozlišujeme podle barvy pleti. Jak už jsem řekl, pro nás je prioritou, aby nikdo nebyl diskriminován a zvýhodňován na základě barvy pleti, aby všichni občané měli stejná práva  povinnosti. To se ale dnes bohužel neděje a doplácí na to slušní, spořádání občané, zatímco gauneři a nemakačenka se jim smějí do tváře.

 

8) Z jakého důvodu prosazoval evidování národnosti v Občanském průkazu, co by z takové evidence případně vyplývalo a proč (měla DS ve svém programu)?

Tento návrh programu měl za cíl zmapovat počet jednotlivých národnostních menšin za účelem efektivního rozdělování finančních prostředků. Neboť není možné, aby jedna menšina, k niž se oficiálně hlásí jen několik tisíc lidí, měla nepoměrně větší finanční výhody než menšiny daleko početnější. Nehledejte v tom žádné diskriminační opatření.

 

9) Zda by homosexuál nebo Rom mohli vstoupit do DSSS a zda by eventuálně podpořil i jejich kandidátku za stranu?

Do každé politické strany může vstoupit občan starší 18ti let, bez ohledu na náboženské vyznání či sexuální orientaci. Rozhodující je pouze to, zda je program dané politické strany pro občana přijatelný a zda se s ním ztotožňuje.

 

10) Jak by konkrétně DSSS chtěla řešit právo na práci, na důstojnou mzdu?

Předně je potřeba změnit celý systém řízení v českém hospodářství. Přestat se orientovat výhradně na zahraniční podniky, podporovat české firmy a podnikatele, kteří vytváří pracovní místa. A tuto jejich činnost také patřičně odměňovat například úlevy na daních a ne naopak. Dále je nutné, aby strategické podniky zůstaly v rukou státu, abychom o hospodářské strategii rozhodovali my sami, nikoliv nadnárodní korporace. A také, a to je důležité v souvislosti s pracovním trhem, zamezit přílivu imigrantů do naší země a nelegální deportovat do jejich domovských zemí.

zdroj : Tomáš Vandas, srpen 2010

 

No, teda dle mého názoru to není nic moc světoborného. Mnohdy to zavání div né znárodňováním podniků, ale tady v tom případě je nutné jasně definovat jaký důraz klade na nutnost držení strategických podniků v rukou státu i většina ostatních levicových stran v zemi. Multikulturalizmus považuje za zhoubný nádor a Já se ptám nakolik se toto shoduje s názory těch, kteří dnes stěhují bezdomovce za město do oplocených rezervací? Nakolik se toto shoduje s názory poradce pana premiera, který je mi celkem také ukradený ve svých radikálních názorech. Mě je multikulturalizmus celkem příjemný, jeden takový soukromý právě prožívám se svou paní a celkem to klape. Pluralita nechť je zachována prosím. Vandasovy názory mi nesedí, ale nemohu Ho přeci za to umlčet. Osobně překousnu výroky jak pana Vandase tak i pana Jocha. Nemohu však vstřebat jednoduchost ve vlastních řadách a neschopnost rozeznat podstatné od druhotného. Komunál se blíží a možné koalice se již rýsují v předstihu( obec Krupka atp.). Jestliže se Romové v ČR děsí tohoto výroku:

“ Zastupitelé naší strany budou ve všech městech a obcích, kde dostanou důvěru voličů, tedy i v Neštěmicích, prosazovat návrhy řešení v souladu s naším programem a přesvědčením“

,

tak budou muset začít aktivněji s tím svým podílem na řešení věcí veřejných. Další monstr proces nebude. Chytrý člověk se poučí ze svých chyb a předseda Vandas není hlupák o tom nepochybuji.

 

Důkladně studuji kandidátky politických stran do komunálních voleb. Googluji. Snažím se zjistit dle fotografií, tradičních romských příjmení atd. kolik Romů je schopno a ochotno aktivně se zapojit do procesu za zlepšení soužití. Zajímá mě kolik z těch profesionálních Romů a mediálních křiklounů skutečně dovede předkládat koncepční řešení šité na míru lokalitám, které znají a ve kterých žijí. Zajímá mě jestli tu je jistý potenciál průbojných , progresivních Romů, kteří do komunálních voleb půjdou a budou  pěkně od odspodu pracovat v zastupitelstvech měst a obcích. Budou hájit práva nejen určité skupiny obyvatel města, ale budou jednat v obecním zájmu a pro blaho všech bez rozdílu. DSSS je údajně „Public enemy No.1“. Nejsem o tom přesvědčený, ale ti jenž tomuto věří by měli přehodnotit své aktivity a ujasnit si priority. „Tamti“ totiž do komunálu vyrazili v plné polní a jsou odhodlaní a připravení. Obávám se však, že tu opět bude spousta lidí přistižena v nedbalkách a jediné co jim potom zbude budou oči pro pláč a ústa pro křik na adresu těch, které považují za největší hrozbu. A Já se jedním dechem ptám:

 

„Kdo je pak ten Veřejný nepřítel číslo 1?....naše vlastní neschopnost a sebestřednost.“

 

 

 

 

Autor: Drahomír Radek Horváth | čtvrtek 26.8.2010 9:00 | karma článku: 22,16 | přečteno: 2091x
  • Další články autora

Drahomír Radek Horváth

Nevím jak se k tomu postavit

Nejsem paranoik, nepaušalizuji, lidi posuzuji podle kvality charakteru a nikoliv podle barvy kůže, toleruji jiné názory, jiná náboženství, jiné sexuální orientace, atd.

21.7.2015 v 7:26 | Karma: 25,03 | Přečteno: 874x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romové jsou zlatý důl

V první řadě bych nerad, aby vznikl dojem, že Romové obecně jsou sociálně vyčlenění a že jejich/naše integrace do společnosti se týká celé jedné národnostní menšiny občanů ČR. Mnozí z nás jsou integrováni do společnosti.

11.7.2015 v 11:04 | Karma: 34,07 | Přečteno: 1883x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Ruce pryč od Děčína, pseudoaktivisté

Takže jsem si otevřel na internetu Deník Referendum s vidinou načerpání objektivních informací v té záplavě on-line bulváru to byl doposud můj elixír vyváženosti a pravdivosti. Celkem natěšený jsem se začetl do komentáře slečny Čonkové (Sousedské vztahy ohrožené nenávistí: Ty černá hubo, co tady děláš?), který pojednává o drsné reakci majitele pozemku v Děčíně, po té, co mu do zahrady „přepadl“ sedmiletý chlapec. Autorka sama píše, že poskládala vedle sebe výpovědi, aniž by je hodnotila. Myslí navíc, že právě tak získáme obrázek.

11.7.2014 v 21:26 | Karma: 13,52 | Přečteno: 951x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romové, ukažte laskavost a solidaritu!

My Romové jsme právoplatní občané České republiky a jako tací, krom práv a povinností z toho vyplývajících, máme také (nebo bychom měli mít), jisté soucítění se všemi spoluobčany tohoto státu, kteří právě v těchto dnech zažívají nejhorší životní období. Tisíce lidí v této zemi bylo ohroženo na zdraví a majetku a spousta z nich přišla v důsledku živelné katastrofy o veškerý majetek, nebo o jeho velkou část. Tito lidé jsou nyní odkázáni na pomoc svého okolí a na míře solidarity všech lidí bez rozdílu etnicity, kteří mají srdce na správném místě. Romové, prosím vás ukažte všem, že jste to právě vy, kdo má srdce a dovede pomoci v nouzi.

8.6.2013 v 12:19 | Karma: 36,56 | Přečteno: 5376x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

My a oni

Facebook je plný svinstva to je známá věc. Je však s podivem, že nechutnosti se tam dělí na ty, které jsou přijatelné, vtipné a humorně parodující a na ty ostatní. Jádro pudla však vězí v tom, že pokud se to přímo netýká mé osoby tak je mi to vuřt a jestli se to trefí do nějaké skupiny vůči které, mám nějakou zjevnou, nebo latentní zášť, vůči které cítím nevraživost, tak se tomu směji a sdílím na svou stránku jak smyslu zbavený. Urážky a hanlivé texty dostaly svůj etnický kabátek a tím pádem také řadu obhájců.

17.4.2013 v 20:08 | Karma: 15,89 | Přečteno: 856x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Krátká předvolební úvaha

Tak tu máme volby a romské autority se předhánějí v apelu na romského voliče, aby svou účastí v nadcházejících volbách, byl tím pomyslným jazýčkem na vahách. Jako skeptik se obávám povolební statistiky, která bude opět vyčíslovat romskou neúčast, respektive chabou volební účast. Mě skutečně hlavou vrtá otázka: „Proč mnozí Romové nevolí?“

6.10.2012 v 17:45 | Karma: 15,31 | Přečteno: 1392x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Proč je nutné se distancovat?

Zvěrstvo z Břeclavi, bych mohl hodnotit jako další kriminální delikt násilné povahy, kterými se tuzemská media jen hemží. Odplivnout si nad brutalitou útočníků, politovat oběť a zejména matku zraněného chlapce, protože i já jsem rodič a dokážu se vcítit do jejich pocitů. A jít od toho, neboť zítřek nepochybně přinese další mediálně vděčné sousto a trestné činy se budou páchat i nadále.

18.4.2012 v 10:04 | Karma: 27,50 | Přečteno: 4341x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Důrazný distanc?

V Novém boru došlo ke krveprolití. Velice zděšeně sleduji diskuze na toto téma a nestačím se divit. V první řadě mě zaráží snaha o bagatelizování celého incidentu ze strany romských aktivistů a jiných zástupců romské komunity. Někteří diskutéři jsou schopni označit útočníky s mačetami za oběti a za jedince, kteří byli v právu. Hlavním viníkem je prý servírka a hosté restaurace, kteří prý vypadali jako příznivci extremistické krajní pravice(nebo levice?).

12.8.2011 v 14:15 | Karma: 48,18 | Přečteno: 14766x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Eskymáci

"Homosexuálové mi nevadí,když neotravují,ale Eskymáci mi vadí zcela určitě!! i když neotravují a nenasírají - což vlastně neexistuje!!! Vůbec nechápu, kde se vzal politicky korektní termín Inuité....pro mě to jsou Eskymáci a basta.

23.5.2011 v 18:00 | Karma: 21,69 | Přečteno: 2563x | Ostatní

Drahomír Radek Horváth

I ty....Gaidžine?

Přečetl jsem si blog českojaponského míšence na serveru iDnes cz. s názvem Buďme politicky nekorektní ! a žasl nad megakarmou a nad tím, že tento výplod choré mysli válcuje všechny žebříčky inkriminovaného serveru. V diskuzi pod článkem je 600 příspěvků a valná většina se s názorem pisatele ztotožňuje. Vyberu teda nějakou tu perlu z tohoto článku a budu reagovat

18.2.2011 v 18:40 | Karma: 23,65 | Přečteno: 2501x | Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Vzpomínáme dědo

Každého zajímá odkud je a kam směřuje a Já nejsem vyjímka. Mé pátrání po kořenech našeho rodu mě zavedlo do Oblastního archivu v Děčíně, kde jsem narazil na výživný materiál týkající se Romů v Děčíně v letech hluboké totality. Spoustu informací jsem si tímto potvrdil a další zajímavé zjistil.

16.1.2011 v 11:58 | Karma: 12,84 | Přečteno: 1739x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Romská mentalita?

Neustále poslouchám co všechno máme v genech, jakou máme mentalitu a většinou nesouhlasím s tím co je mi sdělováno. Musím však suše konstatovat, že na šprochu je pravdy víc než trochu. A proto v čase před celostátním obžerstvím přicházím se svou trochou do mlýna a pokusím se jeden charakteristický povahový rys popsat. Sonda do hlubin romské duše se však konat nebude. Bložík jest příliš krátký na to, aby obsáhl něco tak svérázného

21.12.2010 v 12:41 | Karma: 48,55 | Přečteno: 24574x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Nezaměstnaný

Z jara letošního roku se stalo to o čem se u nás ve fabrice dlouho šeptalo. Ne dostatek zakázek, žádný strategický partner, špatná hvězdná konstelace? podnik České loděnice a.s. šel do kopru a 120 zaměstnanců dostalo výpověď....včetně mě. Mám dvouletou dceru, partnerku na mateřské a Já jako živitel rodiny selhal.

25.7.2010 v 13:15 | Karma: 37,18 | Přečteno: 3386x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Politika pro romská, nebo politika proti romská?

Výhra pravice je zjevná a 118 křesel je dost na prosazení zákonů, které budou velice nepopulární u spousty Romů. Zrušit porodné, zrušit pohřebné, ořezat dávky minimum a spousta dalšího bude mezi lidmi odkázanými na sociální system skloňováno ve všech pádech, jelikož tato opatření nás spolu s placením školného čekají v nejbližší době. Na druhou stranu jde také o jiné pasáže z programových prohlášení pravicových stran.

30.5.2010 v 10:30 | Karma: 24,34 | Přečteno: 2052x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Miluji diskuze pod články

Pochopitelně, že záleží na tom kdo diskutuje. To je většinou závislé na tom, který server otiskuje můj článek. Některé diskuze jsou velice svérázné, avšak někdy se za daří a pár komentářů trefuje do černého. Tyto plodné diskuze mě fascinují. Malou ochutnávku toho, jak lze využít potenciál diskuzního fora pod článkem vám tímto předkládám.

6.5.2010 v 20:19 | Karma: 23,12 | Přečteno: 1906x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Kauza kocour Mikeš

Když se jedinec pasuje do pozice hlasu národa, tak je nutné být vždy ve střehu. Jestli někdo začne větu tím, že Romové chtějí, Romové požadují atp., tak je potřeba, aby se Romové vždy ozvali a dementovali dementní stanoviska. Toto není o nějaké falešné loajalitě, ale o zdravém rozumu. Rozumný Rom je nad věcí a nežaluje, ani Erbena, ani Ladu, ani Máchu.

14.4.2010 v 19:23 | Karma: 39,92 | Přečteno: 4735x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Komunální politika v duchu koncepce romské integrace

Minulý týden jsem byl pozván na jednání místní samosprávy se zástupci romské komunity ve věci plánování společných postupů a strategií, které povedou ke zlepšení soužití mezi minoritou a majoritou. Nevím čím jsem si pozvání zasloužil, ale rád jsem přijal. Vidět a slyšet něco takového se jen tak často nepoštěstí.

3.4.2010 v 21:31 | Karma: 27,80 | Přečteno: 1916x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Tak a máme vybydleno !!!! ( pokračování)

Svého času nejsledovanější ulice v ČR mě prostě nepřestává fascinovat. Mnohým již z paměti vysublimovala. Jelikož jsem si fotoaparát již obstaral, tak jsem se rozhodl splnit slib, který jsem vám dal ve svém blogu:"... Já byl v Matiční ul. nedávno a problém je vyřešen, tak nějak prapodivně. Možná těch 10 mega bylo použito na vykoupení rodinných domků, možná to bylo investováno na výstavbu policejní služebny, nebo si smočil sosák Člověk v tísni. Nevím a je mi to fuck. Jako řadový občan mám pocit, že bylo evidentně prošustrováno, jelikož vyřešeno není, zlepšeno také ne a miliony jsou v trapu. Chtěl jsem to tam nafotit, ale foťák je rozbitej a novej bude až po výplatě...."

3.3.2010 v 13:15 | Karma: 28,08 | Přečteno: 2719x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Dresden!!!!!

Zmeškal hromadný odjezd iniciativy V Ústí neonacisty nechceme a tak se do saské metropole dopravil po vlastní ose a jako samostatná jednotka čítající dvě osoby se rozhodl okamžitě po příjezdu podpořit obyčejné měšťany, kteří dávají jasně na srozuměnou, že pochody neonacistů (ač soudně povolené) ve svém městě nechtějí. Občanská neposlušnost v praxi. Zjistil, že jistá stanoviště jsou defakto hnízdem německých politických stran (SPD, Grune,Die Linke.....). Striktně apolitický hledal spřízněné duše z řad národnostních menšin a papalášům z Čech i Německa se bravurně vyhýbal.

13.2.2010 v 20:57 | Karma: 17,16 | Přečteno: 2064x | Diskuse| Ostatní

Drahomír Radek Horváth

Minulost-resocializace-budocnost

Mám dost špatný pocit a cítím jistou povinnost vůči čtenářům mého blogu. Nechci na přímé otázky odpovídat vyhýbavě. Má současná životní etapa je bez poskvrny a vize budoucnosti je bez mráčků. O své dávné minulosti a době divokých 90. let to však říct nemohu. Tak že jsem se rozhodl napsat, kdo jsem kdysi dávno byl, když neustále dávám najevo, kdo jsem právě teď.

9.2.2010 v 13:20 | Karma: 33,12 | Přečteno: 3292x | Diskuse| Ostatní
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3961x
"Většina Romů se zaměřuje jenom na svůj problém a všechno hodnotí ze svého pohledu. My jsme chudáci, my neseženeme práci, naše děcka jsou ve škole špatný... Málokdo se ptá, co může zlepšit on sám."
Za svými názory si stojím a proto kdykoliv:
e-mail(horvy00@seznam)
mob.(739312147)
Skype(D.H.Radek)

Seznam rubrik